Det var länge sedan! :(

Förlåt att jag inte har skrivit på ett tag för jag har inte varit vid datorn så mycket men ska försöka att skriva mer nu :)
Men jag ska gå om några minuter för jag ska se på ett program på teven.
Ska berätta lite vad jag har gjort idag :)

Idag har jag varit i skolan! Vi har gjort typ Bild, Engelska och NO.  Det roligaste var Bild och det tråkigaste var Engelskan. Har alltid tyckt det!!!
Sen har jag inte gjort så mycket mer.. varit hemma och kollat på TV typ!..

Imorron så ska jag fara till arenan och kolla på Erik Segerstedt, Linda Bengtzing och en till som jag har glömt bort vad hon heter! Jag tror att det var 3 stycken!!! Jag längtar jätte mycket! Jag kan skriva hur det var på Söndag!!

Nu måste jag dra.. Ciao

image11

Har tråkigt!

Guuuuuud! Vad jag har tråkigt, har inte gjort något under hela dagen..
Nu när jag ändå skriver så vill jag tacka Bloggdesign som har hjälpt mig att fixa min blogg sida! Det blev kanon snyggt!
Skriver mer i morron!

image11

Har blivit utmanad! :)

Mitt bästa köp (just nu): Det måste då vara min vita väska :)

Mitt sämta köp: Ett par örhängen (har inte använt dom på 1 år)

Mitt dyraste köp: Mobilen och kläderna (kan inte säga hur mycket dom kostar)

Mitt billigaste köp: Ett armband, 10 kr

Mitt senaste köp: 2 par örhängen och 1 halsband

Mitt nästa köp: Vet ej, karnse nåt klädes plagg måste det va!

Ett köp jag ångrar att jag inte gjorde: Inget tror jag..

Mitt önskeköp (just nu): Massa kläder och smycken från olika affärer

Jag blev utmanad av: Erika


Nu är jag hemma!

Nu är jag hemma igen! Har varit sjukt roligt i Stockholm, men det var ur tråkigt att sitta i en buss i 7 timmar!!!
Ska berätta lite vad jag gjorde och så:

Först så vaknade jag vid 5.30 ( sjukt trökt ) och sen så åt jag frukost och sen så gjorde jag mig färdig typ vid 6.20 och sen så åkte vi till bussen typ vid 6.35 typ..
När vi hade åkt till busshållplatsen så fick vi stå och vänta i 10-15 min, när vi kom så var det alldeles tomt.
Efter 3 minuter så börjar det komma lite folk! När bussen hade kommit så gick vi och leta en plats. Det var nästan inge folk alls, det karnse va 7 stycken som gick på förutom vi då.
Under buss färden så lyssnade jag på musik, läste tidningar och sovde xD Vid 11.30 så åt vi lunch på ett ställe, mins inte vad det hette. Det var fult med folk där inne, man kunde inte nästan komma fram :P men tillslut så gick det. Efter vi hade ätit så gick vi till bussen och vid 12.20 så skulle vi åka igen! Sen så sov jag typ hela vägen till Stockholm :)
När vi va framme så gick vi till hotelet, det var ganska långt dit. Det karnse tog 30-40 min.
Just när vi hade kommit till hotelet vid 17.00-17.30 så börjar det regna och åska.. tur att vi han in xD
Sen så efter ett tag så gick vi på en resturag och åt. Det konstigaste var att man fick laga till maten själv, förutom riset då men resten!!! Och vi åt med pinnar, det var lite svårt att äta köttet när det var ganska stora bita :P
Sen så gick vi till hotelet och så på tv och sen så gick vi och la oss.
Dagen efter ( lördag ) så tog vi bussen till Skansen, har tagit bilder på olika djur där som jag tänkte lägga in någon dag i veckan tror jag! Vi var där hela dagen nästan och sen så gick vi och åt och sen så köpte vi godis, chips m.m. på 7 Eleven eller ut man skriver det :P. Skulle igentligen på kvällen gå på Sommarkrysset men jag hade så ont i benen så det blev inte :( men såg det på teven istället  :)
Vid 0.00 så gick jag och la mig. Nästa dag ( söndag ) så var vi på stan, köpte 3 smycken, snygga faktist. 2 örhängen och 1 halsband. Och sen så var vi på ett Museum mins inte vad det hette, det fans skelet från olika djur och uppstoppade djur också, lite om människo kroppen också och lite till... Såg också på museumet en kalv med 2 huvuden xD Såg lite konstigt ut :P
Sen så åt vi och sedan så gick vi till Coop Konsum och köpte dricka, hade inte druckigt något typ på hela dagen!!!
Nästa dag ( måndag ) Så packade vi det första vi gjorde när vi vaknade, sen så åt vi frukost å sen så checkade vi ut . Vi gick till där bussarna är och låste in väskorna i ett skåp, sen så åkte vi båt! Gick å åt och sen till bussen.. det var jätte mycket folk som skulle med den bussen, hela bussen var ful!
Sen satt vi i bussen i över 7 timmar, när man var framme så var benen alldeles stela, hade inte gåt på över 7 timmar :O. Vi var framme vid 0.15 på natten, sen så for vi hem och gick och la mig vid 1.46 på natten.

Det var allt vi gjorde :) Ska lägga in bilder sen! Inte just nu, karnse i kväll eller i veckan.

//Therese 


RSS 2.0